Ontwerp op maat

Bent u een bruidje in spe en wenst u te trouwen in een originele creatie, de droomjurk? Dan zijn mijn bruidsjurken vast wel iets voor u.

 

 

 

Het Creatief proces

Wie op zoek is naar de perfecte bruidsjurk, heeft misschien al een gedetailleerd beeld van " de jurk " voor ogen, of misschien wel helemaal niet. In beide gevallen kan ik u van dienst zijn door enerzijds, op basis van uw troeven en voorkeuren een bruidsjurk op maat te creĆ«ren. Of anderzijds, door uw persoonlijke visie uit te werken tot de jurk van uw dromen.

1

Hierbij gaan we als volgt te werk:

Eerst en vooral beginnen we met een verkennend gesprek, waarbij we aftasten wat de specifieke wensen zijn wat betreft het model van de jurk en welke stofjes het best bij u passen. Al uw wensen mixen we tot 1 geheel, dat we dan op maat stap voor stap gaan uitvoeren.

2

Na het gesprek worden de patronen gemaakt, waarna gemiddeld een twee- tot drietal pasbeurten op volgen. Als de jurk helemaal op punt staat, wordt ze in de originele, gekozen  stof uitgevoerd en een aantal weken voor de grote dag krijgt uw droom jurk dan een plaatsje in eigen kleerkast.

3

Het volledige ontwerpproces neemt gemiddeld drie tot acht maanden in beslag, van het verkennend gesprek tot het afleveren van de jurk.

 

De kostprijs is afhankelijk van het ontwerp

-kort/lang

-bijpassend jasje/truitje,..

-stoffen keuze

  • Facebook Basic Black
  • Instagram Basic Black

All products & custom designs by Elisa Deleersnyder / Webdesign Stlvisuals.be